SSP Mors

Vi er dem, du ringer til, eller du kommer forbi og får en snak med, hvis du har brug for at få SSP ud på din skole i forbindelse med undervisning eller forældremøder. Samtidig er det også os, der binder samarbejdet mellem skoler, det sociale område og politiet sammen. Du kan altid kontakte os, hvis du har brug for at tale med en voksen, som ahr tid til at lytte, og som kan hjælpe dig med at løse forskellige former for problemer og bekymringer, eller hvis du er forældre og/eller borger der er bekymret for dit barn eller andres børn. 

Alle medarbejdere i SSP har tavshedspligt, og det betyder, at du kan tale med dem uden at være bange for, at de "sladrer" til skolen, forældre eller politiet. Selvfølgelig kan problemet være af en karakter, hvor det er nødvendigt at inddrage forældre eller andre, men så er det altid i overensstemmelse med den unge, at den videre inddragelse sker. 

 

 

                                                                                                                                              

                                            Karsten Mark                                                                          Joan Kirkebak

På hver skole er der udpeget en SSP-kontaktlærere, som også står til rådighed, hvis du skulle have brug for det. På listen nedenfor kan du se, hvem der er SSP-kontaktlærer på netop din skole. 

 

  • Dueholmskolens mellemtrin: Rie Pedersen
  • Dueholmskolens overbygning: Anita Andersen 
  • MC Holms Skole: Aase Bak 
  • Sydmors Skole og Børnehus: Kirsten Jørgensen 
  • Øster Jølby Skole: Charlotte Rettig 
  • Ørding Friskole: Kristine Linderoth